Biografi

Ulf Järnankar.

Ulf, började på 70-talet med Stockholmsbandet "Lolos" där han spelade i åtta år, men 1985 flyttade han till Härnösand där han började spela med Leif-Tommys. Startade även ett coverband som fick namnet "Impedance.


På 90-talet blev han kulturarbetare hos ABF, och samtidig spelande i olika olika konstellationer samt trubadur och coverbandet Jänkarn @ Co.1996-98 spelade han med Dansbolaget. 

Jonas Ödmark. 

Jonas, började spela på 70-talet och det blev naturligt med trummor eftersom det fanns trumupsättningar i huset och alla känner väl till familjen Ödmark i Härnösand där alla var trummisar. Mest känd för de flesta är fabror Tommy Ödmark som var heltidstrummis i bl.a Sven-Erics, Bröderna Lindqvist, m.fl. 

Kenneth Nordling.

Kenneth, basist och sångare som gillar det här bandet och tycker det blir bara roligare och roligare. Började musikerlivet på 70-talet tillsammans med Lars. T. Johansson med visor som då stod på repertoaren. Sedan startades upp tillsammans med några spelsugna grabbar ett progband "Plus Gäster" under denna period.


Senare delen av 70-talet spelade även med kultisorkestern "Sven Engs" där även Erik Öst och Andrew Walter ingick. Efter detta fortsattes med fler visspelningar med Lars. T. och medverkan i flera Härnösandsrevyer i orkesterdiket. 1986-1996 spelades dansmusik med Leif-Tommys orkester. Nu åter i dansbandslivet med "Trion". (On the road again)