The last laugh / Inspelad av Musikobild.

If tomorrow never comes

It started with a love affair

We All Get Lucky Sometime. 

Feelings

Kenneth Nordling, Jonas Ödmark, Ulf Järnankar.

When a man loves a women

Something you should know

Trion från Härnösand vill presentera en kul idé som vi har för ett trevligt underhållningsprogram.
Programmet lämpar sig för: Föreningsmötet, lilla kalaset , nostalgikvällen. Vi tar även hand om dansmusiken om ni så önskar. Vad är då Trion? Tja vi är vad vi heter, en Trio tre väl sammansvetsade och samtrimmade musiker, senast var vi tre fjärdedelar av Dansbolaget. 


Medlemmar är: Ulf Järnankar, Kenneth Nordling och Jonas Ödmark. Sättning gitarr, bas, trummor. Vi använder  oss av bakgrunder för att kunna erbjuda slagkraftig prissättning. Vi har en väldigt bred repertoar, allt i från mogen dansmusik till att faktiskt kunna erbjuda ren underhållning. Underhållningen består i att vi tolkar 60-tals pop och samtidigt passar på att berätta kuriosa runt låtarna och även placera in en del av musiken i sin tid.


Vi berättar kort och underhållande vad som hände i Sverige och runt om i välden när dessa låtar låg på topp-listorna. Programmet kan anpassas till evenemanget men torde som helhet ligga på 2x45 c:a. Naturligtvis kan man även kombinera Dans och underhållning så det passar. 

Man kan även  boka Trion för sin mogendanskväll.

F-skatt har vi inte men vi kan spela mot faktura då genom Frilans Finans.

Kontaktpersoner för ev bokning:

Ulf Järnankar 072 2080014 

Kenneth Nordling 070 2247660

Mail: ulf.jarnankar@outlook.com

 

Kolla gärna in vår facebook-sida Trion Härnösand.

Ulf Järnankar.

Ulf, började på 70-talet med Stockholmsbandet "Lolos" där han spelade i åtta år, men 1985 flyttade han till Härnösand där han började spela med Leif-Tommys. Startade även ett coverband som fick namnet "Impedance.


På 90-talet blev han kulturarbetare hos ABF, och samtidig spelande i olika olika konstellationer samt trubadur och coverbandet Jänkarn @ Co.1996-98 spelade han med Dansbolaget. 

Jonas Ödmark. 

Jonas, började spela på 70-talet och det blev naturligt med trummor eftersom det fanns trumupsättningar i huset och alla känner väl till familjen Ödmark i Härnösand där alla var trummisar. Mest känd för de flesta är fabror Tommy Ödmark som var heltidstrummis i bl.a Sven-Erics, Bröderna Lindqvist, m.fl. 

Kenneth Nordling.

Kenneth, basist och sångare som gillar det här bandet och tycker det blir bara roligare och roligare. Började musikerlivet på 70-talet tillsammans med Lars. T. Johansson med visor som då stod på repertoaren. Sedan startades upp tillsammans med några spelsugna grabbar ett progband "Plus Gäster" under denna period.


Senare delen av 70-talet spelade även med kultisorkestern "Sven Engs" där även Erik Öst och Andrew Walter ingick. Efter detta fortsattes med fler visspelningar med Lars. T. och medverkan i flera Härnösandsrevyer i orkesterdiket. 1986-1996 spelades dansmusik med Leif-Tommys orkester. Nu åter i dansbandslivet med "Trion". (On the road again)